Nezaposlena si ? Radiš za kikiriki 6 dana tjedno?

Jebu te u zdrav mozak više nego tajvansku prostitutku, a zarađuješ manje od kineskih berača riže?

Predstavljam streaming aplikaciju MeetMe. Kvaliteta aplikacije je očajna tek tolko da se razumijemo. Ali, Ukoliko si vlasnica dobrih cicka i nemaš problema s naglašavanjem oblina (bez niplsa of kors ) ovo bi mogel bit dobar izvor zarade za tebe i tvoje duduriške.

Ne škodi znati engleski, ne škodi bit avion u faci, dapače imat i personu, ali kako ću dokazati, definitivno nije uvijet! Dovoljne su samo cicke koje ti je mama dala brate. Već ih ionako posjeduješ, pa onda ih iskoristi.

Već čujem trigerbot feministkinje, ali ohladite. Ekonomija odavno koristi eksploataciju ljudske seksualnosti za marketing više manje svega. To je formula koja zbilja djeluje. Ova kuja se obogatila na ničemu i ako si zbilja feministkinja iz pravih razloga, imaš pravo bit uznemirena na tu djevojku, ne na ovaj članak koji ti to ističe. Zaradi ona više od svih nas skupa i ako je zovem “kujom” bit će ona u redu, to je zato jer zvuči smješnije na engleskom ali i zato jer ova individualka zbilja ima karakter kuje u metaforičkom smislu. Također, ta kuja je zapravo na neki čudan način zapravo i genije.

Fembotkinje, još jedna stvar. Živimo u novom svijetu. Žena je u stanju zaraditi astronomske svote na ovakvim stvarima kojim niti jedan “normalni posao” od 9 do 5 na ovom svijetu ne može stajati uz rame.

Ponavljam, to nije stream na kojem je dopušteno pokazivati niplse i genitalije jer bi mogli biti reportani i blokirani. NE. Na strimu ne mora biti apsolutno ništa, može bit bez lica, bez cicka, bez zvuka, bez sadržaja ili sa sadržajem, šta god se sjetite. Možeš stimat u dekolteu ili doče viti, na tebi je. Al budimo realni…

To je samo još jedna aplikacija koja pozadinski eksploatira ljudsku seksualnost baš kao što to rade apsolutno svi, na pamet mi najviše padaju današnje pop “glazbenice” na spotovima. Dapače, glazbenice otkrivaju puno puno više u svojim spotovima nego što to radi ova kuja bez ikakvog talenta, što je čini više respektabilnom u mojim očima.

Upoznajte Mae

Supezgodna djevojka s top cickama. Njen karakter je bezobrazan i nije baš ljubazna prema ljudima, ne voli odgovarati na vaša pitanja s više od nekoliko riječi ako uopće odgovori, djeluje kao osoba sa ne više od srednje rankiranim IQ-om. Nema posebnih talenata, nema vještina i ništa se zanimljivo ne događa ne njenom streamu osim povemenog prevrtanja kose s lijeve na desnu stranu i obrnuto dok je u centru streama uvijek dekolte.

ALI, ta kuja je bogata i postaje još bogatija u trenutku dok ovo čitate, samo zato jer ima dobre cicke i njen dekolte joj je donio 100 milijuna giftova, što znači 250,000 dolara. To ti je skoro 2 milijuna kuna jebote nejednakost. Dakle to je brojka koju su joj dali gledatelji darivajući je giftovima jer posjeduje sise. Nepotrebno je za reći da su darivatelji uglavnom muškarci.

Iskreno za tu brojku, ja bi pokazao i niplse da imam tu priliku. Ali muške niplsice se ne cijene tolko fembotkinje, nejednakost! Takvih profila je sve više jer taj paket poslovanja definitivno funkcionira, eksploatacija usamljenih drkađija koji su uglavnom muškarci. Sad se ja osjećam pod triggerima jer žene iskorištavaju jadne bogate muškarce koji hrane aplikaciju konvertiranjem vrijednosti, jebemu mater fembotkinje! Ko tu koga jebe više.

Novo doba drkađije i pizdolizke, fembotkinje i patrioti!

A ja… Nadam se da ću pronaći dobro cicostojeću strimericu jednog dana i bogato se udat XD