Koje god stajalište da imali o abortusu, mogu vam samo reći da nije ispravno, već proizvoljno “manje pogrešno” na temelju vaše životne filozofije.

Abortus kao stavka postoji jedino zbog moderne medicine. Abortus nije prirodan, niti se spominje igdje u Bibliji. Za usporedbu: Reanimacija kao stavka postoji zbog moderne medicine. Reanimacija nije prirodna, niti se spominje igdje u Bibliji.

Dakle, nije na nama igrati se Boga, tu se slažem i zgražavam se na većinu idiotarija koje znanstvenici rade u tom smislu. Ali Abortus i Reanimacija su apsolutni ekvivalent i postoje samo zbog moderne medicine. Ni ubijanje fetusa ni oživljavanje mrtvih nije niti prirodno, niti od Boga.

To je samo jedna stavka koja najbolje dočarava poantu. Što je sa umjetnom oplodnjom, to je možda i bolesnije od samog abortusa! Transplantacija organa je potpuno morbidna iz oba svjetonazora. Što je sa genetski modificiranom hranom koju jedeš, a ne postoji nit u prirodi nit je od Boga? Kontracepcija je neprirodna, frižider, svjetiljka, automobil, internet, cjepivo, andol i tako u nedogled…. Nema ničeg od svega ovog u Bibliji Miki. Što je sa medicinskim odstranjivanjem tumora umjesto abortusa, nije li oboje jednako neprirodno i protiv Boga?

Katolik će bit protiv abortusa ali će rado otić na umjetnu oplodnju za začeće protiv božje volje ili kirurgiju koja će mu produljit život dok ga njegov Bog očito želi krepanog. Neće bit protiv transplantacije organa, reanimacije nit umjetnog održavanja na aparatima iako ga Bog NE želi živog u tom trenutku, baš kao ni Priroda… Stoga sve to spada pod čovjekovo umjetno “igranje Boga”.

Prihvaćanje moderne medicine kada ti je u korist, a osuđivanje i zabrana kada nema nikakve veze s tobom je potpuno licemjerno. Ako odbijaš abortus jer je neprirodan, onda odbij čitav spektar medicine jer je jednako neprirodan. Čak i da odeš živjet u Amish paradise, jednostavno je nemoguće živjeti u biblijskom kao i potpuno prirodnom svijetu. Pomiri se da je sve oko tebe umjetno, sada već davno ukenjano od ljudske ruke i da povratka nema.

U Bibliji nema uputstva za većinu stvari kojima se današnji čovjek bavi, tako da ako odlučiš zabranit medicini da ubija fetuse, moraš i zabranit da ih i stvara umjetnom oplodnjom, transplantaciju organa, održavanje na aparatima i reanimaciju, iliti oživljavanje mrtvih ko neki Isuseki.

Nego pazi ovo… Odakle uopće znaš da Biblija ne podržava abortus ako se abourtus ne spominje?

Nema u Bibliji niti nikakvih informacija o tome da fetusi imaju dušu jebo sve, ko ti je to rekoooo…????

Svi imaju mišljenje o svemu, bazirano na ničemu i bez ikakvog racionalnog temelja. Nek netko više otvori tu jebenu knjigu pa onda stvori mišljenje o istoj.

Dotada vjeruj svom šupkologu! Živimo i umiremo oboje: anti biblijski i anti prirodno, takoreći, potpuno umjetno. Možeš naći argumente da prevagnu na jednu i na drugu stranu, a naravno, obje od tih strana su potpuno morbidne.