Evo ne bavim se filozofijom gay humanoida, ali pošto sam nadrkan, primjećujem dugine boje u svim jebenim smjerovima pa i na kraju od WORDPRESSA. Dugaši imaju čitavi Pride mjesec. “Pride” znači ponos, dakle to znači ponosno paradiranje u tvoju facu jer žena radije liže ženu, a muškarac muškog. Za trans ljude neću ni komentirat bog te jebo i mentalne retardacije ljudskih kirurgija i mentalnih poremećaja osobnosti (osim u slučaju prirodnih defekcija).

Ako misliš da je ovaj članak “edgy”, vjerovatno si soft kršćanin koji nema pojma da si samim time apsolutni anti-gej. Ako si gej i čitaš ovo, jebiga, bar ližeš nešto za razliku od nekih koji ne ližu ništa.

Nije dosta šta je riječ GAY preuzeta od homića kada je značila jednostavno SRETAN, Pa kad me vide sretnog pitaju jesi ti možda GAY?… Ne sad žele preuzet i dugu. Duga je homoseksualni simbol, šta je sljedeće? Mjesec ili UR-ANUS.

A šta se kao LGTB ponosiš svojom seksualnošću samo jedan mjesec matere ti rođene, pa ponosi se čitavu godinu onda?

Šta da ti je mama bila gay bog te udavio jel bi se ponosio onda dok ne bi postojao. To je jedini plus koji gay drštvo daje čovječanstvu, sprječavaju već nekontrolirano razmnožavanje, zato ih potpuno podržavam. Al sad oni slave čitav mjesec s ikonama duga? Kakve veze ima duga (prirodna pojava na nebu) s lizanjem pica i primanja u pak da mi je znat.

Jebote, dan žalosti traje 3 dana, ovi slave mjesec dana lizanja pica i pakova. I to je danas jednako rasizmu brate mili ako kažeš nešto krivo, ne do bog da uvjediš nekog ako kažeš nešto protiv duge i šta si je bolesnik odrezo kitu i ugradio fejk vađajnu i umetnuo jastućiće da imitira ženu. Ti si automatski protiv čitave LGBT mafije i mrzitelj istospolnih lizanja genitalija i šupkopenetracija!

Ne smeta meni, liži ti šta očeš, primaj u rupe koje god želiš, I reži djelove tijela koji ti god smetaju, al odjebi od tih duginih boja na svim aplikacijama koje podržavaju gejstvo jer nema nikakvog racionalnog smisla i idete mi na kurac. Ja volim jebenu dugu ( prirodnu pojavu) i pustite je u kurac s vašom seksualnošću.

Ko da nemam većih problema u životu nego da veličam tvoje gejstvo čtav mjesec dok se svaki dan pokušavam motivirat da ne skočim s petog kata. Šalim se, s trećeg kata.

Di je prajd mjesec za one koji se uopće ne seksaju? Di je parada za luzere? Jel mogu ljudi koji se uopće ne seksaju preuzet znak sive duge ili oblaka kao znak njihove neispunjene seksualnosti i slavit bar 15 dana? Drago mi je šta LGTB rado pokazuje svoju seksualnost, al di je parada za one koji žele lizat i primat u pak ali ne uspjevaju jer su pre nepoželjni iz kojekakvih razloga? Tipa autistični pojedinci, žrtve požara ili jednostavno muškarci koji su nepoželjni seksualni partneri ženama jer nemaju dovoljno love. Di je parada za one koji žele lizat i primat u pak al ih nitko neće?

Jebote ,samo u HR ima 200,000 nezaposlenih, di ste ? Odite na trg i paradirajte mjesec dana sa smeđom zastavom koja simbolizira sranje od države, možda vas političari primjete i pokušaju rješit problem.

Nego… Paradiraju oni koji ga dobivaju, ne koji apstiniraju. Tak da odjebite svi u neki gej bazen i tamo ispucavajte seksualnost u duginim bojama.

Oni koji ne dobivaju ništa su na antidepresivima. Gdje je mjesec parade mentalnih bolesti? Jebote lizanje genitalija ak nisi spreman gutat, idemo korak dalje. Parada za gutanje,

Parada za gutanje antidepresiva.

Gutanje anksiolitika,

i gutanje jebenih antipsihotika,

koje neki od rezatelja muških genitalija kako bi postali žene zbilja trebaju… Bilo pacijenti sa željom odstanjivanja pimpača, bilo kirurzi koji to zbilja čine, na vama je da procjenite.