Sljedeće godine, ako pucanje petarda još uvijek bude legalno tih par dana tokom Nove jebene godine…

Ovo je poziv svim građanima kojima petarde smetaju ( čiji kućni ljubimci umiru od straha, vi sa malom djecom i novorođenčadi, vi koji brinete o starim i nemoćnima sa slabim srcem, fobijama od pucanja, ratni PTSP-evci i naravno vi maloljetna djeca koja si raznosite prste petardama svako malo). Da se svi lijepo skupimo, kupimo najjače moguće petarde koje su u rangu “legalnog” od zakonodavaca i bacamo ih na te iste zakonodavce -političare ispred samog sabora to čitavo vrijeme uz direktan prohtjev: HEJ TUTLEKI POLITIČARI: UČINITE PETARDE ILEGALNIMA! – Barem u blizini naseljenosti… Nek entuzijasti eksplozivnih proizvoda odu na Sljeme i neke se svi urokaju od petardi, bomba, minobacača i TNT-a i skupa liječe komplekse malih penisa među sobom, ne ispod naših prozora.

Petarde su legalne jedino zato jer država uzima porez od prodaje, nikakva druga svrha ne postoji osim činjenja štete i traume. ( Nešto slično poput cigareta i alkohola, samo debilnije i puno glasnije)

Jer očito tim političarima nitko ne baca petarde ispod prozora koje zvuče ko da bombe eksplodiravaju.

Pucanje tih najjačih petardi je legalno samo par dana, zaboravio sam već i ne da mi fakat istraživat ponovo, ali ima čitava klauzula o tome od faking MUPA. Ništa ne piše o zakonu koji bi određivao blizinu bačene petarde od čovjeka stoga bi možda bilo legalno i gađati prema ljudima ili im bacati petarde pod noge. Možda je čak legalno bacit petardu na političara, ko zna, treba probat 😈

Jednom kada okuse šta su uopće petarde, druge godine će sigurno bit ilegalne. To je isto ko kad moraš bullya pogodit šakom u vugla da shvati… Nakon toga te više neće maltretirat i tražit će lakši plijen.

Nekad jednostavno moraš uzet razmaženo derište i spenkat ga po dupetu dok se ne rasplače da shvati.

U ovom slučaju, LEGALNO! 😈😼🎇💣 🧨