Sjetio sam se jedne teme koju današnje fembotkinje znaju reć. Nisam ja sluškinja da ću mužu prat gaće, kuhat i kotit djecu. Girl power! Jednakost bla bla… I tu su u pravu, zašto bi slijedile puteve svojih prabaka.

Feministikinje, ispostavi se, da su uglavnom, goootovo uvijek i lezbe, ako ne, barem biseksualke. Ispostavi se još da su najnadrkanije feministkinje baš one koje su krinđi milenijalske borkinje za bolje sutra. To znači da ta skupina studentlija, koja se bavi aktivizmom i studira sociologiju samo da kaže kako nešto radi u životu umjesto da drka kurac, nikada nije ovisila sama o sebi.

Oni su navikli živjeti u vlastitim domovima gdje oni osobno ne kuhaju, naravno i u studentskim domovima. Ne peru si gaće sami, kuhaju, nit peru suđe. Ako živiš sa partnerom, to je tim. Ko da on kaže neću radit za ženu jer je to antifeministički, žena mora imat vlastitu karijeru jer smo jednaki.

Ako je partnerstvo tim, onda kog boli kurac tko pere suđe za koga, ko kuha, ko zarađuje više ko manje. A koja to ženka traži mužjaka koji zarađuje manje od nje?

Jednakost pizda materina, niti jedan muškarac nije odbio ženu zato jer nema posao. Žena kad čuje da mužjak nema posao zakopa ga u grob u sekundi. I sad su one odlučile ne kuhat muškarcu, pa ne kuhaš muškarcu, kuhala bi za tim, obitelj, kad bi uopće znala kuhat.

Onda takav ženski snob od čovjeka ti zafitilji u facu kak je ona jača osoba od svoje prabake ( koja je btw odrasla na selu i bila Power Ranger za današnji tip djevojke, jebeni ženski Rambo) jer se bori za jednakost i ta sranja, a u biti je ženska drkađija koja ima previše vremena za svoje idealističke triggere milenijalskih izdrkotina i bezvezarija.

Živi onda skupa s partnerom ali naručujte samo iz Megića da nitko ne mora ni kuhat ni prat suđe. A šta onda lezbe rade majke ti mile? Jel kad su dvije feministkinje lezbe u vezi, onda si vjerovatno prekrše to pravilo i postanu sluškinje jedna drugoj. ili si možda obavljaju posebno kućanske poslove, svaka za sebe, principijalno i jedino pravedno! Kuham i perem ali bar ne za muškarca. Ali sumnjam, vjerovatno su obje studentkinje ionak pa jedu preko iksica. Neće ona kotit djecu, nego će radije posvojit dijete sa svojom partnericom. Sve skupa, jedno te isto sranje, tometo-tomato, samo uz hrpu milenijalske- deluzivne oversenzitivne ideologije.

Čini se meni da feministikinje jedino furaju to što furaju iz mržnje prema muškarcima. A i ko ih ne bi mrzio, mrzim ih i ja. Sve je to skupa lijepo, i ja sam nekim djelom feminist, ali u nekim argumentima feministički stavovi su predmet sprdnje.

Ako smo jednaki, gdje su muške sponzoruše jer ja bi baš volio postat jedna i nije me sram priznat. Gdje su muške prostituke, ima koja da će mi platit za seks? Jedakost, Ima li koja da će uzdržavat muškarca, a da on bez primanja obavlja kućanske poslove ? Gdje su žene koje biraju siromašije frajere od sebe? Ako smo jednaki, gdje su žene koje biraju niže za glavu i slabije frajere od sebe? Zašto se žene bore za jednakost samo u finim poslovima, oćete kopat kanale možda? Ne, jer ti se ne da ni oprat suđe.

Tako da nije tolko do mizoginije, ni bilo kakvih sranja sa fobijskim etiketama. Ni do poštovanja ni do mržnje ni do razuma. Stvar je u tome da si faking milenijals. 😂 Kada djevojka kaže da neće biti sluga muškarcu, više je do toga da je lijeno đubre koje je prelijeno i sebi oprat gaće.

Zato je najbolje u sponzoruše i lezbe i peri deri Miki. 🥳