Evo već dugo pratim MMA iz ne znam ni ja kojeg razloga. Ispostavi se da su svi najuspješniji borci uzimali PED (Performance enhancing drugs). Ne samo MMA borci već je poznato i za NBA, NFL i olimpijske afere. Uglavnom, ta vrsta prevare je pristuna u svim vrhunskim razinama sporta. Onda se sjetiš njihovih motivacijskih priča o uspjehu i zbrojiš da su najobočnije varalice. Jebene pičkice.

Ne samo to, nego su i naštetili onima koji nisu bili na steroidima, TRT-u i tako redom, a koji bi im parirali da su obje strane bile korektne i igrale po pravilima. Terminator i Rocky su na steroidima, ovi u teretani, ovi šta se naslikavaju kako ostvaruju nevjerovatne rezultate u par mjeseci izrezani, a po svemu sudeći vjerovatno i Johny Bravo.

Svi su oni na nečem, to mora bit svima jasno. Nema nadljudskih rezultata uz normalnu prehranu i đoging subotom predvečer. Kemija svih vrsta brale. Hoš prah, tablete, injekcije? I sve bi to bilo u redu da to ne remeti red percepcije estetike i uspjeha.

Svi koriste nešto, a testovi su još toliko loši i manjkavi da je nemoguće kontrolirati doping kvalitetno. Ovi što budu uhvaćeni, dobivaju suspenziju na najviše dvije godine te se potpuno vraćaju u natjecanje nakon toga. Nikome ne smeta što je ta osoba naštetila nekome tko je bio “clean” i zauzela njegovo/njezino mjesto pod Suncem- varanjem!

Mislimo kako su danas sportaši moćniji, izdržljiviji i superiorniji nego oni prije 30 godina, pogotovo od onih prije 50 ili 100. Ali šta se promjenilo u tom razdoblju? Ništa osim kemijskog dopinga svih vrsta. Ljudski genom je vjerovatno toliko isti u zadnjih par generacija ( ako ne i nazadniji) da bi se i naši šukundjedovi i bake mogi nositi sa današnjim sportašima da su uzimali sve moguće suplemente i kemije kao današnji.

Dakle promjena je samo u vremenu društva u kojem se nalazimo.

Tako mi dođe na misao još jedan doping koji nije baš sport, više hobi, a nekome i posao.

Šta kada pronađeš djevojku svojih snova pa te pita kako se tak slabo seksaš. Usporedi te sa svojim avanturama iz prošlosti koji su je drmali po 4 sata u komadu. Kak ćeš joj objasnit da su oni ” varalice”, jer nitko se baš ne hvali uzimanjem Viagre i ostalih derivata pa će i ona jadna blesava blejat u plafon nakon tvojih 4 minute i 39 sekundi i brijat si da si nevjerovatno slab u seksu i planirat u glavi kak da te što prije blokira na svim socijalnim mrežama.

Možda će ti i htjet dati drugu šansu pa ić provjerit na PornHub dal je u pravu. Vidjet će hrpu pornjave gdje su likovi na Viagri tolko dugo da im faking prestane djelovat, a kad prestane, štrcnu si još injekciom direkt u pimpača.

Jebiga mali, ipak si loš u seksu, primi se ili dopinga ili nekog drugog posla.