Ljubav nije matematikaOsim šta totalno je

Populacija je navodno 1:1 u Hrvatskoj u odnosu dečko/ cura. Qatar primjerice ima 4.91 homoa na svaku sapienku između 25-54 godine. Dakle, tamo definitivno ne želiš tražiti djevojku. Hong Kong s druge strane ima manjak muških u toj dobi. Točnije 0,79 muške na jednog ženskog. To znači da… Na naših 4 milijuna stanovnika, u Hong Kongu bi bilo  420.000 žena više od 25- 52 god nego u hrvata. Dok bi Qatar od 4 milijuna, imao oko 815.000 ženskih a 3,2 milijuna muških Homo sapiensa.

Dakle od 4 milijuna hrvata, 2 milijuna žena. U dobnoj skupini od 25- 29 godina broj žena pada već na 141.000, a na tu brojku ima oko 6000  muškaraca viška. Dakle ako gleadmo isključivo dob, muški imaju 6000 potencijalnih samaca za razliku od ženki. Naveliko varira živite li u Zagrebu sa 18% populacije hrvatske ili u Ličko Senjskoj sa samo 1 % ljudi. Oduzmete žene u braku, vezama, one koje se ne žele vezati, lezbe, one kod kojih jednostavno nemate šanse iz raznih razloga i one koje ti ne želiš iz raznih razloga. Ti imaš Fiat, ona želi Bmw. Uredno si obrijan, ona voli bradate. Gledamo li religijske, svjetonazorske i filozofske etikete, ili pak one financijkog i  statusnog društva, brojke se višestruko prepolavljaju. Nije da doktorice baš uzimaju u obzir berače jabuka. Prekriži djevojke koje su višlje od tebe ( jer ni jedna ne traži puno nižeg i slabijeg mužjaka od sebe) a za one metar i žilet od 60-ak kg, opcije se drastično sužavaju. Hrvatska je po tome najlošija opcija jer je na samom vrhu prosječne visine ljudi u svijetu, dok je Indonezija prosjekom najniža. Brojka u kojoj mužjak traži svoju srodnu dušu sa 6000 viška potencijalne muške konkurencije i previsokih žena ispadne mega depresivna. Gaming odjednom ne zvuči toliko loše jer netko će definitivno umrijet sam.

Pozitivna satitsika za kraj. Žene između 25-64 godine, prevladavaju 0,71 u državi zvanoj Djibouti. To znači da je tamo od 100.00 stanovnika nekih 25.000 žena viška. Kupuj tiket i pravac Djibouti.