Game znači kao igra u prijevodu… Ali kada izgovoriš GEJM, Izgovoriš riječ GAY(m).

Ima li to kakve veze s riječi gay koja je izvorno označavala radost prije označavanja homoseksualnosti?

Jer ako ima, po tome bi današnji GEJming trebao uzrokovati radost, no uzrokuje to da te čini ovcom ako se želiš zabaviti i navlači te da budeš đanki koji plaća novcem da napreduje.

Jer gejming nije više temeljen da budeš vješt igrač, ne ne ne. Vještina je za naivčine. Cilj je isključivo da budeš jači igrač sa istom vještinom kao i na početku igre. Napreduješ jedino ako se apgrejdaš.

A kako se apgrejda? Možeš igrati pošteno, pobjeđivat stečenom vještinom i napredovat jako sporo ali sigurno. Ali to je za luzere, trebat će ti brijem par godina. Ako želiš biti bolji gejmer brže, plati novcem pa si kupi jaču opremu, dodaj bust na naprad, obranu ili samo promjeni boju frizure avatara.

Zatim se iživljavaj na onima koji nisu platili novcem, ali imaju vjerovatno više vještine nego ćeš ti ikad imat, jer ti snob plačaš da pobjeđuješ, kakve li racionalne radosti.

Skupljaj obavezno dnevne free nagradice kojima te developer drži u ovisnosti da svakih par sati otvoriš igru jer ti materijal pomaže da buš bolji gejmer.

Ima također opcija i gledanja reklama za dodatne koinsiće koji ti vječno trebaju u svakoj današnjoj igri. Tako evo ja genijalac, kao moderni gejming majstor, opremio se višestrukim uređajima od smartfonova do PC-a, okružio se njima po čitavom stolu, napravio višestruke accounte za više različitih igara i predano klikam i napredujem, gledajući reklame čitav dan. 💪

Čak i kada izbubim meč igra daje opciju da pokupim nagradu za reklame, baš kao da sam pobjedio. Zato gubim namjerno sve mečeve i jačam se, ne isplati mi se uopće igrat igru žišku. Pobjeđivanje je za luzere.

Većinu igara ne znam ni o čemu se rade, ali imam bijesne levele. Moj status gejmera neupitno jača iz dana u dan 😏. A di si ti? Gubiš vrijeme na igranje hahahah faking luzer.

Don’t hate the player, hate the adds. 😎