Najbliže duhovnosti bit će da je pivo, ali koliko je točno pive pravo zdravo za duh i potpuno vibracijsko osvjetljenje naše aure?

1 piva 🍺- čista navlakuša, ni trijezan ni pripit. Popit jednu pivu i stat je totalni tease, ko da se zagrijavaš za ulazak u nogometnu tekmu i onda odeš doma umjesto da zaigraš. Tek dođe prvi podriganac i moraš stat. Nema gore stvari u svemiru od popit samo jedne pive.

2 pive 🍺🍺- duplo bolje nego popit jednu, al opet nije zdravo. Nije zdravo nikako. Tek se zapričaš i opustiš tokom druge pa zakočiš- Bolje nemoj ni pit. Ko da sjedneš u auto i voziš ga samo u drugoj brzini, jebeš takvu vožnju.

3 pive 🍺🍺🍺- skoro pa respektabilno, pogotovo ako je riječ o jačim pivama… 3 crne te lupe ko 4 obične. Već se da o nečem dubljem i raspravljati s odgovarajućim sugovornicima. Ali zašto se zadovoljiti s manje kad uvijek može više. Kad me netko zove na druženje u birc, ne pijem ispod 3 jer je grijeh. Nemoj me ni zvat za ispod 3.

4 pive 🍺🍺🍺🍺- Po meni idealan broj za egzistirat u ovom univerzumu. Otvorena osjetila, raspričan za filozofske teme i brutalna iskrenost koja se cijedi kroz uši i izvire van na usta, uz trunkice ljubavi, rispekta i duhovitosti. Osjetim male elektrode kako struje kroz mozak i zaboravim na svoje nesigurnosti koje vučem od djetinjstva tolko da skoro ispravim kičmu u okruženju drugih. Pustiš sve u pizdu strimninu i problemi nemaju težinu, bar taj dan. Tako je barem kod mene, netko popije 4 pive pa nemre pričat, meni se duša rascjedi tek tokom četvrte. Po meni najbliže duhovnosti je broj 4. Sveto četvorstvo.

5 piva 🍺🍺🍺🍺🍺- Peta piva je već upitna, ako je društvo raspričano i dobra atmosfera, peta piva dođe kao i četvrta. Ali ako nisam dobro jeo, već peta može bit preokretuša. Sve je do okolnih čimbenika i raspoloženja. Uglavnom je cilj pete da bude nadogradnja četvrte uz pravlino doziranje.

6 piva plus 🍺🍺🍺🍺🍺🍺+ Za to mora se trošiti energija stalnim pričanjem ili pak plesom, ako sjediš solo i buljiš u mob može ti se već vrtit da si kažeš neću više nikad pit dok si guraš prste u usta nad wc šoljom. I onda drugi dan opet piješ. Sve iznad 5 i 6 piva dnevno se mora pit u većem razmaku da bude duhovno i mora se dozirati po potrebi. Ako piješ od popodne do navečer kad je slavlje, moguće je naredat ih 6+… Ali ipak, kvantiteta nije cilj. Cilj je postići duhovnost, a broj je individualan. Namaste 🙏🏼🍻

Koji je vaš idealan broj? 😄