Tema je jebeni faking SEKS onak.

MI SMO DOSLOVNO SEKSUALNI PROIZVOD.

Ono ljepljivo šta izađe iz mučkog i onda se nekak nađe u transformacijskoj komori ženke i izraste u slinavog parazita iz jajovoda ko iz filma elijen, to ste vi! -Ja nisam, ja sam posvojen. 🙄

Znači sam naš nastanak je uzrokovan štancanjem i stoga je potpuno ispravno za reći da smo mi al ono totalno seksualna bića u oba smisla. Nije nikakva tajna, pitajte starce. – Jedino moja mama nije nikad. 🙄

I sad, kako ja spajam končiće, polako ali sigurno u ovoj zbunjujućoj egzistenciji… Izgleda mi da je seksualnost naš postanak, svrha i cilj… i onda disfunkija. U prijevodu, seks je jedna ogromna stavka života koja može biti prevaga u tome hoće li biće bit sretno ili depresivno. Da odemo u krajnost, životna apstinencija naspram redovne seksualne aktivnosti će imat ogroman svakodnevni utjecaj na biokemiju mozgovine dotičnog minjona.

Zato izgleda da taj jebeni libido utječe na gotovo sve šta čovjek radi u životu, karakteristike, ovo ono. Nemamo bezveze spolne organe i hrpetinu seksualnih hormona u mozgu da svrha tih organa nije da se koriste, niti je svrha seksualnih hormona potiskivanje. To je kao da se rodimo sa nogama, a ne koristimo ih za hodanje -zapravo doslovno to i radimo također al znate o čem tipkam. Suzbijanje seksualnih hormona sigurno ima posljedica za psihu.

Zašto je uopće važno spoznati to da smo uglavnom seksualna bića?

Zato da nam bude jasnije zašto prvo kliknemo na video od estetski zgodnijeg pojedinca. Zašto nam dekolte više odvrće vrat od nedekoltea. Zašto želiš izgledati zgodnije. Zašto marketing koristi seksipil. Zašto spot sa guzama ima više pregleda od bezguznog spota. Zašto uopće sanjariš o ljubavi od puberteta, o partnerstvu i naravno razmnožavanju svojim mjukusnim tekućinama. Čisto zato jer si seksualno biće i nemaš nikakvog izbora nad time. Tvoja genetska uputstva ti govore da se svakako valja štancati prije nego odapneš, čru stori, jebo me pas.

Ako je suditi po principu preživljavanja i razmnožavanja, mi smo uvelike ruke osigurali problem preživljavanja u civilizacijskoj krafni. Naši instinkti preživljavanja, lova, ubiranja bobica i tratinčica, pa donekle i ratovanja… Danas gotovo da i ne postoje.

Šta preostaje? Štanc party.

Nije ni čudo šta svjetska populacija buja kao je sutra sudnji dan, kad je to ustvari jedan jedini instinkt koji je preostao. MINGLANJE

Ako neko pak uopće nema potrebu za štancanjem, vrlo vjerovatno taj netko ima niski seksualni hormon. I vrlo vjerovatno će taj pojedinac bit depresivniji od pojedinca koji se mingla di god stigne, jer na kraju krajeva, seks povećava hormone sreće.

Zato zajebi sve te spike o duhovnosti i postizanju sreće kad se za nas majmune formula sreće zbilja svodi na nekoliko osnovnih stvari:

Isprazni glavu od politike i suvišne filozofije, rokni 4 pive, naruči pizzu i navali na XHamster dok čvrsto ne zahrčeš ko hrčak dok se u pozadini čuje cvrčak.

Za sve nuspojave obratite se lječniku ili ljekarniku.