Omiljena poštapalica mog kolege humanoida ” Bik te jebo”. Pogledam ove slike i to je jedino šta mi pada na pamet.

Naš ono, ne da mi se pisat o tome kolko su okrutne borbe bikova i skupljat virtue signaling kako to današnji frazeologi zoveju, ko da to igdje vodi. Umjesto toga odlučih samo se diviti tim neprocjenjivim trenucima kada bik izjebe čovjeka ko faking plišanu igračku koja leti po zraku i ostane na podu ko ležeći policajac. Ljudska aroganstnost je toliko visoka i nepromišljena da se ljudi, majmunolika bića zajebavaju sa stočnom gromadom koja rogovima ko od šale katapultira automobil. Jer šta bi moglo poći po zlu. 🥳 OLE !

Ovog matadora je bik doslovno izjebo u usni pakšu, kada bi usta imala anus, točno bi tu bio ulaz. (Za penetraciju u moušnu, klikni video ispod). Svaka čast biku koji je već u sebi imao 6 mačeva zapiknutih i bio u neopisivoj agoniji. Iskoristio je đudo potez počkaljivanja zadnjom nogom u UFC stilu i bacio šupka na pod te dovršio borbu nokautom. Savršena osveta prije neizbježne smrti bika !!!

Kad zajebavaš bika, bik te možda izjebe, naguzi ili penetrira novi pakšu nasred čela. U dosta slučajeva produbi prethodno postojeći pakšu do ključne kosti ili grkljana.

Ne krivim tolko ni samog matadora koji možda zbog zaljubljenosti u vlastitu majku i ljubomore na seks vlastitog oca s njom, ili kompleksa mikro-penisa, ima potrebu iživljavati se penetriranjem naoštrenih mačeva na biću 100 puta jačem od sebe u potpuno umjetnom okruženju. Više debilni od njega su svi ti gledaoci bez čak i te mutave vještine.

Još gluplji koncept od utreniranog matadora je trka bikova kroz grad pun idiota. Tako se nađe neki debeljak koji s pivom u ruci trči ispred bika i naravno da ga bik pojebe 3 metra u zrak. Ipak u tom trenutku, moram priznati da je žalosno bilo vidjeti bocu pive kako se razbija o pod.

A kad ih bik pojebe, taj nesretan slučaj neopisivo glupe i morbidne ljudske zabave nazovu tragedijom. A to je točno ono što bi se u stvarnom prirodnom okruženju desilo. Ali u pravu su, ljudski idiotizam je prava tragedija.

P.S. Ne brinite, skoro svi ljudi koji su najebali tijekom maltretiranja bikova su zašiveni i spašeni od plemenitih doktora…

P.P.S. Skoro svi 😈