Zašto lošijim? Zato jer kada učiniš svijet boljim mjestom, dođe netko nakon tebe i ukenja sve to!

Idealan primjer savršenosti koja je kasnije ukenjana od nadolazećih generacija su ninđa kornjače.

Jebote, 1990. godine, moja godina rođenja btw, postojale su ninđa kornjače koje su bile blizu savršenstva u crtanom i filmskom obliku.

Šta se dogodilo kada su kreatori činili ninđa kornjače boljima i boljima sve do savršenstva?

Dogodio se ogroman pad! Tolika deformacija i silovanje jadnih ninđica da danas izgledaju jeftino i uvredljivo za original. Dogodila se katastrofa!

Isto je i sa ljudima! Ti možda misliš da svojim aktivizmom ili čime got činiš svijet boljim mjestom. Možda i uspiješ! Ali šta će se dogoditi kada iza tog boljeg svijeta dođe generacija za koju će čak i milenijalsi reć gle koji idioti. Sve će usrat do neprepoznatljivosti eto šta!

Zašto onda ne učiniš svijet lošijim mjestom da se buduće generacije mogu posvećivati tome da popravljaju stvari umjesto da ih uništavaju?

Za kraj, ostavit ću ove šokantne dokaze uznemirujućih slika kako ne bi bilo zabune 😩. Upozorenje, tko ne mora, neka ne gleda! 🤮

BOLJI SVIJET

ŠOKANTNE POSLJEDICE NAKON…

Pictured: Raphael (red mask), Leonardo (blue mask), April (red hair), Donatello (purple mask) and Michelangelo (orange mask), in TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES on Nickelodeon. Photo: Nickelodeon. ©2012 Viacom, International, Inc. All Rights Reserved