Kada you tuber kaže subskrajb, lajk , šer – pozli mi. Ako je išta definicija krinđa, onda je to moljakanje gledatelja za nabijanje popularnosti i lajkića.

To znači da ti je sadržaj videa tolko u banani i bez inspiracije da stigneš ubacit direktna uputstva o tome kako koristit Jutub u slučaju sviđanja tvog bezveznog videa. Zašto ne kažeš uputstva za one kojima se ne sviđaš da te dislajkaju kad već radiš reda?

Čim to izgovore, ja napravim sve suprotno. Čak i da mi je video dobar i kanal na mjestu, čim mi izgovore SUBSCRIBE, ja ih odma UNSUBSCRIBEAM. Neš mi zapovjedat šta da radim, jesam u svojoj kući, pred svojim kompjuterom budaletino! Kako kaže narodna poslovica- MRŠ U PIZDU MATERINU!

Čim kaže LAJK, ja DISLAJKAM i napišem vulgaran komentišen. Prestani molit ko prosjak pred dućanom kusur, nemam lajkova u novčaniku, ne radim. Mislim nije da nemam nego ne dam, ko i s novcem heheh 😆 (ovo nije humanitarni blog).

Ako ti sadržaj valja dobit češ i lajk i šer. Imal buš i hrpetinu osnovnoškolskih balavih fanova ko svi normalni Jutuberi, šta imaš govorit ljudima šta da rade, pa nemreš pretpostavit da se uopće ljudima sviđa video unaprijed.

To već izgovaraju gotovo svi, od amatera do novinarskih reportera, “subskrajb , šer i lajk”… Šta sam ja glup ? Šta ne znam kako se koristi Jutub. 🥴 A kak se to lajka? 🥴 A kaj je to šeranje? 🥴

Sve radiš za jebene lajkove virtualna antitalentirana droljetino! ( ovo se ne tiče mene jer ja pišem blog zbog plemenitosti)

Evo ti subskrajb bitango 🖕 evo ti i šer 🖕 i prst gore za lajk 🖕 na pojedi si ga, na evo na na.

heheh …😅

Šalim se, slobodno mi lajkajte 😇 

i šerat možete nekom ako imate prijatelje 😇

Samo kažem. 🥺