Remen, poznatiji kao alat za batine, danas je potpuno izgubio svoju svrhu.

Osim batinjanja djece, predviđen je da drži hlače mršavim ljudima koji su blesavi kupili prevelke hlače iz kojekakvih razloga. Ili su bili deblji kad su kupovali pa im sada sve klizi dolje.

Sve bi to držalo vodu da remeni kakve danas masovno proizvode nisu kontralogični.

Prođoh sve dućane u svom šoping centru, prođem plac, lokalni dučanćić- Remeni brate mili imaju premalo rupa i to pri samom kraju suprotnog vrha od kopče! To znači da ti remeni jedino mogu služit debelim ljudima sa velikim obujmom! Jebena masovna proizvodnja! Hrpa beskorisnih remena s ne tako beskorisnom cijenom, dizajnirana za ljude kojima ne treba remen! A ima u asortimanu i remena bez rupa narode, pa si možete biti kreativni i sami odredit di ćete si probušit rupice. 🤦‍♂️

I sad ja lijepo priupitam, kako da ja od tog remena imam, paaaa……. štajaznam……….korist?

Veli teta prodavačica da bi si trebao otpeljati šnajderici na bušenje još nekoliko dodatnih rupa. 🙄

I tako ja kupio remen za hlače da mi ne klize, pa šiljkom za led izbušio rupu. Ne činite to ako vam je remen estetski dodatak lol.

Ipak, mnogo pametnije od svega bi bila pošteda obilažnje dućana za najboljom cijenom remena koji su zapravo jednako skupi kao i same hlače kad dodamo dodatni trošak bušenja rupa! 😂 Bit će da se ne isplati kupovati remen osim za old school batinjanje djece kad roknete litru domaće rakije.

Za te novce kupite si jednostavno manje hlače ili još bolje trenirku sa špagicom!