Zamisli da igraš igricu Driver. Krene misija i ti žurno juriš i zabijaš se na sve strane, auto ti je srokan i još se pri tome zabiješ u zid sa 150 kmh/s i odbaci te u putanju suprotnog smjera te ispadneš potpuno iz misije.

Nećeš gubiti vrijeme da trka završi i ugasit igricu i reć ja sam neuspjeh NEGO… Čim vidiš da si izgubio šansu za ispunjenjem misije, stisnut ćeš reset tipku i probat ponovo.

To je sva filozofija pekmeza koja će vam ikada trebati za vašu motivacijsku krafnu.

Život ti je krenuo u krivome pravcu i postaješ nesretan čovječe? Resetiraj ga na zadnju točku gdje putanja nije odlazila u krivo. Počni ponovo.

Mi ljudi slavimo sjajnost, ali ono na čemu su građene sjajne stvari su zapravo greške i resetiranje.

Malo je stvari koje mogu biti kvalitetne isprve. Ako uopće postoje…Tvoja omiljena pjesma, scena iz filma, sve je izrađeno na principu vraćanja do zadnje točne note ili scene, te je započelo ponovo dok formula ne proradi. Nije život samo jedna stranica papira, ima papira onoliko koliko si spreman zgužvati. Kada crtač vidi da skica odlazi u krivom smjeru, zgužva papir i kreće ponovo. Ne gradi se dalje na greškama, već se počinje iznova.

Nitko nije isprve napravio ništa pametno, pa je teško i za očekivati da naš sam način života može biti ispunjavajuć iz prvog pokušaja.

Resetiraj se na zadnju točku u životu kada si bio sretan čovječe, makar to označavalo fazu djetinjstva. Barem se pokušaj sjetiti svoje idealne točke za reset. Jeli to prošlost, sadašnjost ili je očekuješ u budućnosti?

Tipke reseta dolaze u raznim oblicima.

Kad vidiš da ti život ide u krivom smjeru, stisni reset tipku, šta čekaš?

Ne postoji reset tipka kažeš?

Kako ne?

Evo sada postoji, specijalno za tebe. Funkcionira !